Citace podle APA

Ovidius, P. N., Bureš, I., Čihař, J., Mertlík, R., & Slabochová, D. Verše z vyhnanství /Žalozpěvy, Listy z Pontu, Ibis, O lovu ryb, Kalendář/. Přeložil Ivan EURES (Kalendář) a Rudolf MERTLIK (ostatní). Poznámky a seznam vlastních jmen sestavil Rudolf MERTLÍK, poznámky k fragmentu O lovu ryb připojil Jiří CIHAR. Předmluvu napsala Dana SLABOCHOVÁ.

Styl Chicago

Ovidius, Publius Naso, Ivan Bureš, Jiří Čihař, Rudolf Mertlík, and Dana Slabochová. Verše Z Vyhnanství /Žalozpěvy, Listy Z Pontu, Ibis, O Lovu Ryb, Kalendář/. Přeložil Ivan EURES (Kalendář) a Rudolf MERTLIK (ostatní). Poznámky a Seznam Vlastních Jmen Sestavil Rudolf MERTLÍK, Poznámky K Fragmentu O Lovu Ryb Připojil Jiří CIHAR. Předmluvu Napsala Dana SLABOCHOVÁ.

Citace podle MLA

Ovidius, Publius Naso, et al. Verše Z Vyhnanství /Žalozpěvy, Listy Z Pontu, Ibis, O Lovu Ryb, Kalendář/. Přeložil Ivan EURES (Kalendář) a Rudolf MERTLIK (ostatní). Poznámky a Seznam Vlastních Jmen Sestavil Rudolf MERTLÍK, Poznámky K Fragmentu O Lovu Ryb Připojil Jiří CIHAR. Předmluvu Napsala Dana SLABOCHOVÁ.

Upozornění: Tyto citace jsou generovány automaticky. Nemusí být zcela správně podle citačních pravidel..