E. Salza Prina Ricotti, Ricette della cucina romana a Pompei e come esequirle. Roma 1993

Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Kepartová, Jana
Médium: Článek
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : 1996
Témata:
Příbuzné jednotky:Obsaženo v: Eirene XXXII, 1996
LEADER 00431nab a2200145Ia 45e0
001 1996
008 240807s9999 xx 000 0 d
041 |a cze 
100 |a Kepartová, Jana 
245 0 |a E. Salza Prina Ricotti, Ricette della cucina romana a Pompei e come esequirle. Roma 1993 
264 1 |a Praha :  |c 1996 
300 |b s. 146 
650 4 |a reálie  |y starověké 
655 4 |a recenze 
773 0 |t Eirene XXXII, 1996  |d Praha, 1996  |z 0046-1628  |9 1996